Activation Code Music Studio
chithanh2404@chithanh2404
1 Post
#1 · June 9, 2024, 6:03 pm
Quote from chithanh2404 on June 9, 2024, 6:03 pmHi team!
I bought Music Studio activation code but accidentally deleted and reinstalled the software, now where can I retrieve the activation code?
Thanks !
Hi team!
I bought Music Studio activation code but accidentally deleted and reinstalled the software, now where can I retrieve the activation code?
Thanks !
Click for thumbs down.0Click for thumbs up.0

admin@admin
69 Posts
#2 · June 16, 2024, 8:00 am
Quote from admin on June 16, 2024, 8:00 amHi, your code was sent via email, check your inbox, and don't hesitate to get in touch with support@sofeh.com for more help
Hi, your code was sent via email, check your inbox, and don't hesitate to get in touch with support@sofeh.com for more help
Harun SAHIN@harun-sahin
1 Post
#3 · March 18, 2025, 9:49 pm
Quote from Harun SAHIN on March 18, 2025, 9:49 pmMerhaba, daha önce sizden [Music Studio programı] için bir lisans satın aldım. Ancak bilgisayarımı sıfırladığım için programı yeniden yüklemek zorunda kaldım ve lisans anahtarını girdiğimde hata alıyorum. Lisansımı yeniden etkinleştirmeme yardım eder misiniz? Gerekli bilgileri sağlamam gerekirse lütfen bana bildirin.
Merhaba, daha önce sizden [Music Studio programı] için bir lisans satın aldım. Ancak bilgisayarımı sıfırladığım için programı yeniden yüklemek zorunda kaldım ve lisans anahtarını girdiğimde hata alıyorum. Lisansımı yeniden etkinleştirmeme yardım eder misiniz? Gerekli bilgileri sağlamam gerekirse lütfen bana bildirin.

admin@admin
69 Posts
#4 · March 19, 2025, 9:53 am
Quote from admin on March 19, 2025, 9:53 amQuote from Harun SAHIN on March 18, 2025, 9:49 pmMerhaba, daha önce sizden [Music Studio programı] için bir lisans satın aldım. Ancak bilgisayarımı sıfırladığım için programı yeniden yüklemek zorunda kaldım ve lisans anahtarını girdiğimde hata alıyorum. Lisansımı yeniden etkinleştirmeme yardım eder misiniz? Gerekli bilgileri sağlamam gerekirse lütfen bana bildirin.Hi, please contact support@sofeh.com or from the "Contact Us" page
Quote from Harun SAHIN on March 18, 2025, 9:49 pmMerhaba, daha önce sizden [Music Studio programı] için bir lisans satın aldım. Ancak bilgisayarımı sıfırladığım için programı yeniden yüklemek zorunda kaldım ve lisans anahtarını girdiğimde hata alıyorum. Lisansımı yeniden etkinleştirmeme yardım eder misiniz? Gerekli bilgileri sağlamam gerekirse lütfen bana bildirin.
Hi, please contact support@sofeh.com or from the "Contact Us" page